Selaimesi on vanhentunut

käytät liian vanhaa selainta eikä sivu näy oikein. Päivitä selaimesi ja yritä ladata sivu uudelleen.

Siirry lataamaan uudempi versio Internet Explorerista

SIJAINTI JA ETÄISYYDET

Lapinhilla sijaitsee Levillä, arvostetulla Ounaskummun alueella. Alue muistuttaa pientä rauhallista kyläyhteisöä, jossa asuu useita vakinaisia asukkaita. Kesällä voit mennä pihalta suoraan marjametsään tai sienestämään. Laskettelurinne ja golfkenttä löytyvät 800 metrin päästä. Hiihtoladun alkuun ja moottorikelkkareitille on vajaa puoli kilometriä. Levin alueella liikennöivän Skibussin pysäkki on 200 metrin päässä. Levin keskustaan on matkaa 4 kilometriä. Sieltä löytyvät kaupat, ravintolat ja kylpylä. Tenniskenttä, lasten seikkailupuisto ja autorata ovat 5 kilometrin etäisyydellä.

MITÄ LAPINHILLASTA LÖYTYY?

Päärakennuksen alakerrassa on olohuone, ruokailutila, keittiö, makuuhuone, tilava eteinen, WC, kodinhoitotila, joka toimii myös pukuhuoneena, saunatilat sekä lämmin kuisti. Kokonaisuus on suunniteltu väljäksi. Siellä myös rollaattoria tai pyörätuolia käyttävän on helppo liikkua. Ovien leveys on 90 cm myös saunatiloissa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, aulatila, WC ja lämmin varastokomero asiakkaan varusteille. Molemmissa kerroksissa on puistoon avautuva katettu ulkoterassi.

VARUSTUS

Alakerran makuuhuoneessa on kaksi runkopatjasänkyä ja tilava vaatekaappi. Kummassakin yläkerran makuuhuoneessa on kolme runkopatjasänkyä, joista voi pedata yhtenäisellä sijauspatjalla parisängyn. Pienokaisia varten on matkasänky ja syöttötuoli. Mökissä on sähkölämmitys, koneellinen ilmanvaihto, Vuolerin takka, sähkösauna ja pesuhuone, jossa on kaksi suihkua. Kodinhoitotilassa on pyykinpesukone, kuivausrumpu, silitysvälineet, koneellinen vaatteiden kuivauskaappi ja siivouskomero. Hyvin varustetussa keittiössä on 60 cm kodinkoneet: keraaminen liesi, uuni, astianpesukone, tilava jääkaappipakastin. Lisäksi mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain ja Teema-perusastiasto, teräväpiirto-TV, radio ja dvd-soitin, 2 pölyimuria,  hiustenkuivaajia ja autokatoksessa lämmityspistoke. Vanhan lappilaisen tavan mukaan asiakkaille on tarjolla suuhun pantavaa. Lämpimästi tervetuloa lomalle!